Ob 12:00 v živo na SK 2: V Halleju začenja Fedrer in končuje Nadal

ATP 12. Jun 201410:23 > 11:01

Ljubljana – Tudi danes od 12:00 naprej v živo na SK 1 in SK 2 spremljajte turnirja iz Halleja in Birminghama. V Nemčiji se bosta predstavila drugi in prvi nosilec, Roger Federer in Rafael Nadal, na Otoku pa bomo znova videli na delu prelestno Ano Ivanović.

Ob Wimbledonu in turnirju v New Yorku je Halle za Rogerja Federerja verjetno eden najljubših turnirjev v sezoni. Legendarni Švicar je v Nemčiji vpisal kar šest zmag, dvakrat (2004 in 2008) celo brez izgubljenega niza. Če nikjer drugje, potem je FedEx zagotovo blestel v Halleju. Po slabem nastopu v Parizu Federer pred Wimbledonom potrebuje odličen nastop, s katerim bi si dvignil samozavest. Prva ovira za Švicarja bo Joao Sousa – obračun spremljajte v živo točno ob 12:00 na SK 2.

Še kako zanimivo bo tudi dvoboj med Ivom Karlovićem in Yen-Hsun Lujem, ki bo sledil. Pred nastopom prvega nosilca turnirja se bosta pomerila še Steve Johnson in Teimuraz Gabašvili. Za konec danaanjega programa bomo videli tudi nastop prvega igralca sveta Rafaela Nadala proti domačinu s koreninami iz Jamajke Dustinu Brownu. Španec verjetno ne bi smel imeti preveč dela, a glede na to, da bo to njegov prvi letošnji nastop na travi, presenečenja ne gre izključiti.

Medtem ko si boste boje iz Halleja lahko v živo ogledali na SK 2, bomo na SK 1 prenašali turnir iz Birminghama. Program odpirati Sloane Stephens in Alison Riske, nato bomo spremljali dvoboj Daniele Hantuchove in Kimiko Date. V tretjem današnjem obračunu se bosta pomerili prva nosilka Ana Ivanović in Lauren Davis, v zadnjem pa Casey Dell’Acqua ter Samantha Stosur.

Author: Ž. Š., Foto. Getty Images