Ob 11:00 v živo na SK 1: V Bastadu se zapleta

ATP 9. Jul 201410:16 > 10:18

Ljubljana – Tretji dan ATPP turnirja v Bastadu nam prinaša štiri zanimive obračune. Z neposrednim prenosom na SK 1 začnemo ob 11:00.

Že prvi dvoboj prinaša zanimiv obračun Jerzyja Janowicza in Dušana Lajovića. Srbski tenisač v zadnjem času igral v zelo solidni formi in nikakor ni brez možnosti proti Poljaku, ki ima v Bastadu status četrtega nosilca.

V drugem dvoboju dneva bo domačin Elias Ymer poskušal pripraviti še eno senzacijo. Potem ko je presenetljivo izločil Mikhaila Kukuškina, bo do nove zmage poskušal priti proti Joau Sousi. Portugalec ima status petega nosilca in je eden od glavnih favoritov za zmago.

Tudi v tretjem dvoboju bodo domači navijači na trnih, saj se bo Christian Lindell zoperstavil Pablu Cuevasu. Urugvajec je velik favorit, vendar Lindella ne gre odpisati hitro, saj bi se na krilih glasnih navijačev lahko uvrstil v naslednji krog.

Za zaključek tretjega dneva bomo spremljali dvoboj med Renzom Olivijem in Tommyjem Robredom. Argentinec se je na glavni del turnirja prebil prek kvalifikacij, za Španca pa je to eden najljubših turnirjev v celotni karavani, saj je tu slavil že dve zmagi.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images