Nove težave za Nadala

ATP 24. Mar 201516:46 > 25. Mar 2015 9:12

Ljubljana – Po dokaj solidnem nastopu v Indian Wellsu je Rafael Nadal naslednji turnir serije Masters v Miamiju, ki se začenja v sredo, pričakoval z velikim cilji, po nesrečnem padcu na treningu pa je sedaj njegov nastop pod manjšim vprašajem.

Potem ko je zaradi številnih zdravstvenih težav izpustil celotni drugi del minule sezone, se je Rafael Nadal v letošnji sezoni počasi vrnil v teniške arene. Na turnirju v Argentini se je znova vpisal med zmagovalce, v Indian Wellsu bil že zelo blizu uvrstitvi med najboljše štiri, pred turnirjem v Miamiju pa ima Španec nove težave.

Na enem od zadnjih treningov pred začetkom turnirja na Floridi je nerodno padel, si pri tem poškodoval gleženj, nato pa šele po desetih minutah nemočnega ležanja zapustil igrišče. Najbolj črnoglede napovedi pravijo, da bi lahko Nadal celo izpustil turnir, kar so iz njegovega tabora že zanikali. Nadalov menedžer Benito Perez Barbadillo je potrdil nezgodo in dodal, da poškodba ni hujše narave, ter da bo Rafa zagotovo nastopil na turnirju.

Obračune iz Floride od srede naprej spremljajte v živo na programih Sport Kluba.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images