Kyrgios: Končno sem sprejel zrelo odločitev

ATP 14. Jun 201811:22 > 11:22
Darrian Traynor/Getty Images

Avstralski teniški igralec Nick Kyrgios pravi, da je pripravljen pustiti vse pretekle težave za seboj in da želi pustiti dober vtis na turnirjih na travnati podlagi, predvsem na igriščih Wimbledona.

Mladi avstralski teniški igralec Nick Kyrgios se je v obdobju zadnjih 12 mesecev ukvarjal z neugodno poškodbo komolca, zaradi katere je v lanski sezoni predal uvodna dvoboja v Queen’s Clubu in Wimbledonu.

“Tokrat sem končno sprejel pravo in zrelo odločitev in številni so mi dejali, da sem dobro postopal v tej situaciji. Vsi iz moje zdravniške ekipe so rekli, da je bilo pametno, da nisem zaigral na rdečem pesku OP Francije. Zelo rad bi ustvaril dober rezultat na Wimbledonu. Mislim, da me nič ne bo zaustavilo, če se bom dobro pripravil. Travnata podlaga je mja najljubša v tenisu. Želim le uživati,” je dejal Kyrgios.

“Ljudje nas gledajo, spremljajo in ocenjujejo, zato smo teniški igralci pravi zabavljači. Moramo prikazovati dobre igre in meni je zelo pomembno, da pripravim pravi šov na teniškem igrišču. Zmagovanje je pomembno, a je pomembno tudi to, da z nekom odigrate vrhunski obračun.”

Kyrgios je trenutno 24. igralec sveta, trenutno pa se mudi na turnirju serije 250 v Stuttgartu, kjer je tudi Roger Federer.