Federer se je še 12. zapored uvrstil v finale sezone

ATP 31. Okt 201311:18 > 01. Nov 2013 10:21

Pariz – Federer je potreboval zmago v drugem krogu teniškega turnirja v Parizu in jo je tudi dobil. Južnoafričana Kevina Andersona je ugnal z dvakrat 6:4 in si tako zagotovil mesto med najboljšimi osmimi na lestvici ATP.

Danes tako Švicarja čaka že nov izziv, saj mu bo nasproti stal Philipp Kohlschreiber, proti kateremu je FedEx slavil na vseh sedmih medsebojnih dvobojih. Bržkone najbolj zanimiva dvoboja dneva bosta tista med Rafaelom Nadalom in Jerzyem Janowiczem in med Johnom Isnerjem ter Novakom Đokovićem. Najboljša igralca sveta tako že v tretjem krogu turnirja čaka prvi velik test.
Tudi David Ferrer ne bo imel ravno lahkega dela proti Gillesu Simonu, enako pa velja za Tomaša Berdycha, ki se bo srečal z neugodnim Milošem Raoničem, proti kateremu je že dvakra izgubil. Ne velja pozabiti tudi na dvoboj mladega Grigorja Dimitrova in Juana Martina del Potra, ki je v odlični formi.
Vse to seveda na programih Sport Klub 1 in Sport Klub 2. Na prvem začnemo s prenosi ob 10.30 uri, na drugem pol ure kasneje. Celoten razpored tekmovanja za današnji dan, pa si lahko pogledate tukaj.

Author: Matija Kosmač; Foto: Gettyimages