V živo na SK 1: Nadal že danes znova na delu

ATP 6. Nov 201310:41 > 10:55

London – Potem ko se je Davidu Ferrerju uspešno maščeval za poraz v Parizu, Rafaela Nadala že danes čaka nova preizkušnja na zaključnem turnirju osmerice v Londonu. Ob 15.00 se bo z neposrednim prenosom na SK 1 pomeril s Stanislasom Wawrinko.

Rafael Nadal bi si z današanjo zmago proti Stanislasu Wawrinki že zagotovil prvo mesto na lestvici ATP ob koncu leta, najverjetneje pa tudi mesto v polfinalu. Še dodatna spodbuda za Španca, ki je boje v Londonu začel s prepričljivo zmago proti rojaku Davidu Ferrerju. Nadal je edini izmed finalistov, ki je do zmage prišel v dveh nizih.

Rafo že nocoj čaka nova težka preizkušnja. Zoperstavil se mu bo drugi lopar Švice Stanislas Wawrinka, ki je v prvem dvoboju odpravil Tomaša Berdycha. Nadal je nesporni favorit, če bo to vlogo potrdil tudi na igrišču, pa od 15.00 v živo spremljajte na SK 1 (s prenosi začenjamo že ob 13.00).

V drugem današnjem dvoboju se bosta ob 21.00 pomerila včerajšnja poraženca, Ferrer in Berdych. Nov poraz bo za enega ali drugega bržkone že pomenil slovo od Londona. Obračun bomo prenašali na SK 3.

Zaključni turnir, ATP, London:


Skupina A


Ob 15.00, v živo na SK 1:

Rafael Nadal (Špa/1) – Stanislas Wawrinka (Švi/7)

Ob 21.00, v živo na SK 3:
David Ferrer (Špa/3) – Tomaš Berdych (Češ/5)

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images