Razkol med Wawrinko in FedExom? Očitno, da ne

Davisov Pokal 18. Nov 201412:21 > 12:49

Ljubljana – Od petka do nedelje vas na programih Sport Kluba čaka še poslednje dejanje teniške sezone – finale Davisovega pokala med Švico in Francijo. Navijače Švice skrbi poškodba prvega moža Rogerja Federerja in domnevni spor s Stanislasom Wawrinko, ki pa očitno to sploh ni.

Govorice o domnevnem sporu Rogerja Federerja in Stanislasa Wawrinke po koncu napetega polfinalnega obračuna na zaključnem turnirju v Londonu je sprožil John McEnroe. Legendarni ameriški igralec je izjavil, da naj bi do spora med Švicarjema prišlo v slačilnici, a očitno je vse skupaj daleč od resnice.

Še veno poškodovani Federer je skupaj z reprezentančnimi kolegi že prispel na prizorišče finalnega obračuna Davisovega pokala v Lille in hitro utišal govorice, potem ko je na Twitterju objavil skupinsko fotografijo, na kateri nasmejan objema Wawrinko. Da je domnevni spor tudi dejansko pozabljen, je dokazal tudi Stan The Man, ki je Federerju “za hrbtom” pokazal tako imenovanega “osla” in ovrgel domneve o sporu s svojim rojakom.

“Lepo je biti ponovno skupaj s fanti. Hvala vsem za dobre želje, upam da se bo stanje s hrbtom kmalu popravilo!” je ob tem zapisal FedEx. Če bo drugi igralec sveta tudi res nastopil na finalnem srečanju proti Francozom, še ni znano. Švicarski navijači bodo več kot očitno do zadnjega trepetali za nastop prvega zvezdnika.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images