Ob 13.00 v živo na SK 1: Šarapova čaka na svojo nasprotnico

WTA 30. Jan 201412:39 > 13:13

Ljubljana – WTA turnir v Parizu je že v polnem teku. Prva nosilka Marija Šarapova čaka na nasprotnico v četrtfinalu.  Bo to Kirsten Flipkens ali Yvonne Meusburger? Odgovore dobite na SK 1 – ob 13.00!

Vse boljša Belgijka Kirsten Flipkens in izkušena Avstrijka Yvonne Meusburger tudi odpirata današnji dan v Parizu. Zmagovalko obračuna v četrtfinalu že čaka prva nosilka Marija Šarapova, ki je v osmini finala gladkos s 6:0 in 6:1 odpihnila Danielo Hantuchovo.

Flipkensova in Meusburgerjeva se do sedaj še nista pomerili, odlikuje pa ju podoben slog igre, tako da je praktično nemogoče napovedati zmagovalko. Zaradi odličnih iger v zadnjem času je rahla favoritinja Belgijka, a tudi Avstrijka ima zagotovo svoje račune.

Danes si boste lahko ogledali tudi obračun Kristine Mladenović proti Andrei Petković pa tudi dvoboj Karin Knapp proti Sari Errani.

Japonska veteranka ustavila Majeričevo
Ta tedne poteka tudi turnir v Pataji, kjer je Tadeja Majerič uspešno preskočila prvo oviro, v osmini finala pa jo je ustavila japonska veteranka Kimiko Date-Krumm. Mariborčanka je prvi niz izgubila po podaljšani igri, v drugem pa je bila Japonka boljša s 6:3.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images