Od 14.00 v živo na SK 1: Flipkensova naslednja ovira Šarapove

WTA 31. Jan 201411:33

Ljubljana – V Parizu bodo dekleta danes odigrala četrtfinalne dvoboje. S prenosom ob 14.00 začenjamo na SK 1, nato se ob 19.00 selimo na SK 2. Veliki finale v nedeljo ob 15.00 ekskluzivno na SK 2.

Turnir v Parizu počasi prehaja v zaključno fazo. Pred nami so že četrtfinalni obračuni, ki prinašajo obilico zanimivosti. Največ pozornosti bo zagotovo deležen dvoboj med prvo nosilko Marijo Šarapovo in Belgijko Kirsten Flipkens. Šarapova je v osmini finala odpihnila Danielo Hantuchovo, Flipkensova prav tako ni pokazala veliko usmiljenja do Avstrijke Yvonne Meusburger.

Zmagovalka obračuna se bo za mesto v finalu udarila proti zmagovalki dvoboja med Angelique Kerber in Anastazijo Pavljučenko. V drugi polovici žreba bomo spremljali dvoboja med Andreo Petković in Alizé Cornet ter Saro Errani in Elino Svitolino.

V polfinalnih obračunih uživajte v soboto od 15.30 naprej v živo na SK 2, medtem ko bo veliki finale na sporedu v nedeljo ob 15.00 prav tako na SK 2. V soboto in nedeljo boste lahko spremljali tudi polfinale (v soboto ob 10.00 na SK 2) in finale (v nedeljo ob 10.00 na SK 1) iz turnirja v Pataji, ljubitelji Davisovega pokala pa boste lahko uživali v prenosu obračuna med Francijo in Avstralijo.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images