Ob 13.30 se selimo na WTA turnir v Doho

WTA 11. Feb 201412:08

Ljubljana – Medtem ko lahko ljubitelji moškega tenisa uživate v obračunih iz Rotterdama, bodo privrženci ženskega tenisa na svoj račun prišli po zaslugi prenosov iz Dohe. Danes s prenosi začenjamo ob 13.30 na SK 1.

Po uvodnih obračunih bomo danes že dobili vse pare 2. kroga ženskega turnirja v Dohi. Svoje nasprotnice bo dobilo tudi prvih osem nosilk, ki so bile v 1. krogu proste. Prvi obračun, ki si ga boste lahko ogledali na SK 1, bo minil v znamenju Francesce Schiavone in Magdalene Ribarikove. Tako Italijanka kot Rusinja kažeti zelo sprejemljive predstave, tako da je zmagovalko obračuna praktično nemogoče napovedati.

  • NE SPREGLEJTE: Vsak dan lahko na SK 2 spremljajte prvi turnir serije ATP 500 iz Rotterdama!

V drugem dvoboju bosta loparja prekrižali Dominika Cibulkova in Alisa Klejbanova. Slednja ima za sabo neverjetno zgodbo, saj je premagala raka in se uspešno vrnila v teniške arena. Cibulkova na drugi strani je sezono odlično začela in bo zagotovo še poskušala nadgraditi svoje predstave.

Eden od vrhuncev dneva bo obračun Ane Ivanović proti Danieli Hantuchovi. Srbkinja je na prvem grand slam turnirju sezone v Melbournu igrala zelo solidno, a proti Slovakinji jo čaka vse prej kot enostavna naloga.

Porgram bosta zaključili Samantha Stousor in Marina Eraković. Avstralka trenutno ni v najboljši formi, kar bi predstavnica Nove Zelandije s koreninami iz področja nekdanje skupne države lahko izkoristila.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images