Srebotnikova in Jankovićeva uspešni na prvi oviri

WTA 25. Sep 20139:46 > 9:46

Tokio – Tudi danes lahko na SK 1 in SK 2 spremljajte obračune iz močnega turnirja v Tokiu. Jelena Janković je bila neuspešna med posameznicami, med dvojicami pa se je skupaj s Katarino Srebotnik uvrstila v 2. krog.

Turnir v deželi vzhajajočega sonca z nagradnim skladom prek dveh milijonov dolarjev se počasi preveša v sklepni del. Danes bomo dobili vse udeleženke četrtfinala. Med najboljših osem so se že uvrstile Caroline Wozniacki, Venus Williams in Eugenie Bouchard, ki je bila s 7:5 in 6:2 boljša od Jelene Janković.

Danes bodo na igrišče stopile tudi Ana Ivanović, Agnieszka Radwanska

Šesta nosilka se je veliko bolje znašla med dvojicami, kjer nastopa skupaj z našo Katarino Srebotnik. Naveza Janković-Srebotnik je dvojico Raquel Kops-Jones-Abigail Spears odpravila z 2:1 v nizih.

V obračunih iz Tokia boste lahko uživali vse do 14.00. Ob 14.30 pa boste na svoj račun prišli tudi ljubitelji moškega tenisa, saj vas takrat čaka prenos turnirja iz Bangkoka.

Venus šokirala Azarenko

Za največje presenečenje na turnirju je v osmini finala poskrbela povratnica po poškodbi Venus Williams, ki je izločila prvo nosilko Viktorijo Azarenko.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images