Gulbis: Jaz bi izbral Ivanovićevo in Šarapovo

WTA 12. Jun 201416:56

Ljubljana – Ernests Gulbis v teniški karavani velja za enega najbolj nabritih, nedvomno pa najbolj posebnih igralcev. Njegovi izpadi so nekaj vsakdanjega, Latvijec tako ni razočaral niti po največjem uspehu v karieri, preboju v polfinale OP Francije.

Z Ernestsom Gulbisom nikoli ni dolgčas. Latvijec si je po največjem uspehu v karieri pošteno dal duška. Po odličnih nastopih v Parizu naj bi se odpravil v igralnico in med igranjem blackjacka zapravil celoten zaslužek z zadnjega turnirja: 412.500 evrov! Kasneje je sicer nekoliko poskušal omiliti celotno zadevo, ko je dejal, da vendarle ni šlo za tako velik znesek, a poznavajoč navade Gulbisa ne bi bili presenečeni, če bi bilo temu res tako.

Je pa Gulbis v teh dneh še enkrat opozoril nase. Kot večina preostalih kolegov, je tudi on pokomentiral odločitev Andyja Murrayja, ki mu bo odslej pri treningih pomagala nekdanja odlična igralka Amelie Mauresmo. “Murray je izbral Amelie Mauresmo? Potem bi jaz Ano Ivanović ali Marijo Šarapovo,” je odgovoril Latvijec in med ljubitelji tenisa naletel na veliko odobravanja.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images