Pred Wimbledonom še v Eastborune in Hertogenbosch

WTA 16. Jun 201411:47 > 13:02

Ljubljana – Največji teniški turnir na svetu v Wimbledonu je tik pred vrati. A še preden se preselimo na igrišča All England Cluba, bomo ta teden na programih Sport Kluba spremljali turnirje iz Eatboruna in Hertogenboscha. Danes ob 16:30 na SK 1 obračun Polone Hercog proti Kirsten Flipkens.

V Eastborunu so zbrana dekleta, v Hertogenboschu pa bomo na delu spremljali tako moške kot nežnejši spol. Turnirja bomo vse do sobote spremljali tako na SK 1 kot na SK 2, po nedeljskem počitku pa naslednji ponedeljek začnemo s prenosi turnirja iz Wimbledona.

V Hertogenboschu nas bo danes še najbolj zanimal zadnji obračun, v katerem bo nastopila najboljša Slovenka Polona Hercog. Mariborčanka bo prekrižala lopar s Kirsten Flipkens.

Pred tem boste na delu videli še Dušana Lajovića in Vaseka Pospisila, spremljali pa bomo tudi obračuna Cepelova – Krajicek in Sijsling – De Bakker.

V Eastbournu bosta turnir odprli Riskejeva in Kerberjeva, nato pa bomo videli še dvoboje Radwanska – Pavljučenko, Stosur – Wozniacki ter za konec še Garcia – Stephens.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images