V živo na SK 1 in SK 2: Danes znani polfinalisti Hertogenboscha in Eastbourna

WTA 19. Jun 201410:12 > 10:53

Ljubljana – Turnirja v Eastbournu in Hertogenboschu se približujeta sklepni fazi. Danes bomo že dobili vse polfinaliste. Na SK 1 začnemo ob 12:00, na SK 2 že uro prej. Bodite z nami!

Napetost pred turnirjem v Wimbledonu počasi narašča. Najboljši igralci in igralke se v senci pripravljajo na obračune na sveti travi, kar nekaj resnih pretendentov za odličen rezultat na igriščih All England Cluba pa te dni vihti lopar v Eastbournu (SK 1) oziroma Hertogenboschu (SK 2).

  • NE SPREGLEJTE: Obračune iz Wimbledona spremljajte na Sport Klubu!

Današnji progra na Otoku odpirati Makarova in Kerberjeva, okoli 14:00 pa sledi dvoboj dveh prelestnih lepotic, Giorgijeve in Wozniackijeve. Druga nosilka Kvitova si bo polfinalno vstopnico poskušala zagotoviti proti domači kvalifikantki Watsonovi, v zadnjem četrtfinalu pa bomo spremljali še ameriški obračun med Davisovo in Keysovo.

V Hertogenboschu nas sprva čaka obračun med Zhengovo in Svitolino, nato pa še dvoboj med Souso in domačim matadorjem de Bakkerjem. Okoli 14:30 sledi napet boj med Muguruzo in Vandewghejevo, za zaključek pa še obračun med Melzerjem in Verdascom.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images