Ob 18.45 v živo na SK 1: Matavž na igrišče ali v Rusijo?

Uncategorized 5. Feb 201410:00 > 10:02

Ljubljana – Sport Klub vam tudi danes ponuja obilico zanimivih prenosov. Ob 18.45 si na SK 1 oglejte zanimivo tekmo nizozemskega prvenstva med Cambuurjem in PSV, za katerega vsaj za zdaj še nastopa tudi slovenski reprezentant Tim Matavž.

Tim Matavž, ki je imel v zadnjem času kar nekaj težav s poškodbami, se vse resnejše spogleduje z odhodom iz Nizozemske, kjer je sprva blestel v dresu Groningena, nato pa prestopil v PSV. Številni mediji poročajo, da je Primorec tik pred prestopom v Rubin iz Kazana, ki išče zamenjavo za Joseja Salomona Rondona.

Matavž je sicer po poškodbi v zadnjih tednih že nastopil za mladinsko moštvo in je tik pred povratkom v prvo moštvo. Trener Phillip Cocu bi Slovenca v teh dneh še kako potreboval, saj nikakor ne najde poti iz krize. Moštvo na igrišču deluje kot razbita vojska, na enem od zadnjih treningov so jih obiskali tudi navijači.

PSV je zadnji udarec doživel v prejšnjem krogu, ko je praznih rok ostal na gostovanju pri Waalwijku. “Težko je povedati kaj pametnega, potem ko izgubiš tekmo, v kateri imaš 70 odstotno posest žoge in toliko priložnosti. Ne morem pojasniti, kako lahko moji igralci zapravijo toliko priložnosti, toda mormoa verjeti, da se bo to spremenilo že nocoj proti Cambuurju,” se nadeja Cocu, ki ga imajo mnogi za glavnega krivca slabih rezultatov PSV v letošnji sezoni.

Naloga bo vse prej kot lahka, saj Cambuur v letošnji sezoni pred svojimi gledalci igra izjemno. Skupno so vpisali šest zmag, neodločen izid in tri poraze, a le proti ekipam iz vrha lestvice: Ajaxu, Twenteju in Feyenoordu. Kako se bo razpletlo danes, od 18.45 naprej spremljajte na SK 1.

Porto, Galatasaray …
Na SK 2 si od 22.00 naprej lahko ogledate dvoboj potrugalskega pokala med Portom in Estorilom. Že ob 13.00 vas na SK 3 čaka obračun turškega pokala med Tokatom in Galatasarayjem. Ob 21.45 pa na istem programu sledi še vklop na ponovljeni obračun 4. kroga FA pokala med Prestonom in Nottingham Forestom.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images