V živo na SK 3 in SK 4: Dvojni program lige KHL

Uncategorized 10. Mar 201410:27 > 13:07

Ljubljana – Danes si boste na programih Sport Kluba lahko ogledali dve tekmi končnice lige KHL. Ob 14.00 si na SK 3 oglejte zvezdniški dvoboj med CSKA in SKA, ob 19.30 pa na SK 4 sledi še obračun zagrebškega Medveščaka proti Levu.

Medtem ko onkraj velike luže še igrajo tekme rednega dela, so v drugi najmočnejši hokejski ligi na svetu že pošteno zakorakali v izločilne boje. Danes bomo spremljali tretje tekme, ki bi že lahko ponudile odgovor na marsikatero vprašanje.

Ob 14.00 se nam pridružite na SK 3, kjer bomo za vas spremljali tretjo tekme serijo med CSKA in SKA. Slednji so dobili prva dva obračuna pred svojimi gledalci in zagotovo že pogledujejo proti naslednjemu krogu. A CSKA z našim Janom Muršakom ne gre odpisati. Moskovčani doma načrtujejo dve zmagi in povratek v serijo na štiri zmage.

Zelo zanimivo bo tudi v Zagrebu, kjer domači Medveščak, tako kot CSKA, kuje načrt za prvo zmago v končnici. Medvedi bi z zmago ostali “živi”, potem ko je Lev dobil prvi dve tekmi pred svojimi navijači. “Ne glede na to, kako se bo serija končala, smo srečeni, ker smo zaigrali v kočnici, saj je to tisto, za kar garaš celotno sezono. Uživamo v vsakem trenutku. V Pragi smo ostali brez zmage, lepo bi bilo, če bi se v Zagreb vrnili vsaj z 1:1. Toda še imamo priložnosti za preobrat, še več, ker bomo naslednji dve tekmi odigrali doma pred svojimi navijači,” je optimistično razpoložen branilec Kyle Klubertanz.

Liga KHL, končnica:

Ob 14.00 v živo na SK 3:

CSKA – SKA /0:2/

Ob 19.30 v živo na SK 4:
Medveščak – Lev /0:2/

// – izid v zmagah, igrajo na štiri zmage

Author: Ž. Š., Foto: Igor Šoban, Medveščak FB