Ob 19.30 v živo na SK 3: Se lahko Medveščak vrne iz brezna?

Uncategorized 11. Mar 201411:04 > 11:05

Ljubljana – Hokejistom Medveščaka v prvem krogu končnice lige KHL ne kaže najbolje. Praški Lev vodi s 3:0 v zmagah in si lahko že danes zagotovi napredovanje. Danes si oglejte četrto tekmo serije ekskluzivno na SK 3 od 19.30 naprej!

Nič še ni končano, jutri je nov dan in nova tekma. Sedaj nimamo več česa izgubiti. V slačilnici še vedno verjamemo v čudež,” je po tretjem zaporednem porazu proti Levu dejal Saša Martinović, ki je z natančno izvedenim kazenskim strelom Medveščak sinoči uspel vrniti v igro, kaj več pa medvedom ni uspelo.

Čehi so po prvi tretjini brez zadetkov v drugi hitro povedli z 2:0. Zagrebčani se niso predali in hitro uspeli izenačiti. Ko je celotna dvorana Doma sportova verjela v dokončni preobrat, je Lev znova udaril. Sprva v 50. minuti, nato še šest minut kasneje in srečanje je bilo odločeno.

Medveščak ima danes novo priložnost za vsaj častno zmago. Sicer še nobeni ekipi v zgodovini lige KHL ni uspelo sproebrniti zaostanka 0:3 v svojo korist. Je pa štirim ekipam uspelo spreobrniti zaostanek 1:3. Lahko Medveščak na novo spiše zgodovino? Naloga je peklensko težka, a ne neizvedljiva. Spremljajte četrto tekmo serije nocoj od 19.30 naprej na SK 3.

Ob 16.00 Lokomotiv vs. Dinamo Moskva
Že ob 16.00 si prav tako na SK 3 oglejte obračun med Lokomotivo in Dinamom, ki v seriji vodi z 2:1.

Liga KHL, končnica, četrtfinale:

Ob 16.00 v živo na SK 3:

Lokomotiva Jaroslav – Dinamo Moskva /1:2/

Ob 19.30 v živo na SK 3:

Medveščak – Lev Praga /0:3/

// – izid v zmagah, igrajo na tri zmage

Author: Ž. Š., Foto: Igor Šoban, Medveščak FB