Agent Minguella: Mbappe je želel v Barcelono

Uncategorized 20. Okt 201715:02 > 15:04
Getty Images/Julian Finney

Nogometni agent Josep Maria Minguella je danes šokiral z izjavo, da si je čudežni francoski deček Kylian Mbappe poleti želel prestopiti v Barcelono.

Ko je Mbappe izvedel, da bo Neymar odšel v PSG, je najbližjim sorodnikom zaupal, da je edini klub za katerega si želi zaigrati Barcelona,” je povedal nekdanji kandidat za predsednika katalonskega ponosa Josep Maria Minguela, ki danes dela kot nogometni agent.

Minguela trdi, da je iz pogovora z Mbappejevim očetom izvedel, da je bil mladi nogometaš poleti prepričan, da je prav on igralec, ki ga Barca potrebuje. Katalonci so poleti zanj poslali tudi uradno ponudbo, Minguela pa je postregel tudi s konkretnimi številkami.

Barca je za Mbappeja ponudila 120 milijonov evrov in še 30 milijonov v obliki različnih premij. On si je na vsak način želel zaigrati z Messijem,” je zaključil Minguela.

https://twitter.com/7m_Sports/status/921294668389695488

Do prestopa na koncu kljub vsemu ni prišlo, Katalonci pa so si kasneje zagotovili Ousmana Dembeleja, za katerega so Borussiji iz Dortmunda plačali 105 milijonov evrov.

Za Mbappeja se je poleti zanimal še en španski klub. To je seveda Real Madrid, ki pa za hitronogega Mbappeja nikdar ni bil realna opcija.

Nekdanji zvezdnik Monaca je do konca poletja 2017 vseeno postal najdražji najstnik v nogometni zgodovini, trenutno pa naj bi bil vreden 90 milijonov evrov.

Po trenutnih ocenah bo PSG prihodnje poletje zanj odštel celo 180 milijonov evrov.