Ob 17.00 na SK2: ACH v Stožicah potrjuje napredovanje

Uncategorized 22. Okt 201712:19 > 12:22
ACH Volley

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana bodo v nedeljo ob 17. uri v Stožicah še drugič v petih dneh izzivali OK Mladost Brčko.

ACH Volley je prvo tekmo v gosteh dobil s 3:0, ta tekma pa je že preteklost, misli oranžnih zmajev so že usmerjene v novo priložnost, katere cilj ostaja enak kot vedno – zmaga.

S pristopom, ki so ga pokazali v sredo, so dokazali, da niso le slučajni obiskovalci elitnega tekmovanja Lige prvakov, temveč se želijo v njem boriti za mesto v glavnem delu.

Oranžni zmaji, pred katerimi je še dolga sezona, so na parketu v Brčkem prikazali izjemno zbrano igro, s čimer se strinja tudi kapetan Ljubljančanov, Andrej Flajs: ”V sredo smo zelo dobro servirali, zato je tudi bila obramba odlična. Mislim pa, da še imamo rezerve in lahko pokažemo še več. Na domači tekmi bomo najverjetneje tudi bolj sproščeni, saj bomo igrali pred še večjim številom naših navijačev. Verjamem v našo ekipo in da se bomo uvrstili naprej, saj dvomim, da nas lahko OK Mladost v nedeljo preseneti s kakšnim skritim adutom.”