Tiley: Novak je načrtoval vsako uro do OP Avstralije

Uncategorized 4. Jan 201810:20 > 10:21
Darrian Traynor/Getty Images

Direktor prvega grand slama teniške sezone Craig Tiley je prepričan, da bodo Novak Đoković, Rafael Nadal in Serena Williams nastopili na OP Avstralije.

Potem, ko sta svoj nastop na prvem turnirju velike četverice v sezoni odpovedala Andy Murray in Kei Nishikori, se direktor turnirja Craig Tiley ubada tudi z morebitnimi odpovedmi številnih drugih zvezdnikov športa, ki niso odigrali niti enega obračuna v zadnjih mesecih.

V to kategorijo spada tudi Novak Đoković, ki zaradi poškodbe komolca ni igral vse od četrtfinala Wimbledona in ki je v zadnjih tednih odpovedal nastop v Abu Dhabiju in Dohi.

“Nekateri teniški igralci še niso odločeni. Novak se je prijavil na prireditev “Tie Break tens” in načrtoval nekaj specifičnih pripravljalnih dvobojev. To pomeni, da je načrtoval vsako uro pred začetkom OP Avstralije. Novak bo pripavljen. Isto je z Rafaelom Nadalom,” je dejal Tiley, ki je v zadnjih tednih v kontaktu tudi s Sereno Williams in njenimi zastopniki ter verjame, da bo tudi ameriška zvezdnica prišla na turnir, ki se začne 15. januarja.