Brodnik ponudil odstop, Olimpija vnovič poražena

Uncategorized 14. Jan 201821:14 > 21:33
HDD Olimpija Ljubljana/Facebook

Dan po visokem porazu Olimpije na Jesenicah je trener Andrej Brodnik ponudil odstop, zato sta zmaje v Salzburgu vodila Jure Vnuk in Matej Hočevar. Rdeči biki so slavili s 4:1.

Vodstvo SŽ Olimpije je pred tekmo sporočilo: “Ekipo HK SŽ Olimpija sta v Salzburgu vodila Matej Hočevar, sicer pomočnik glavnega trenerja, in Jure Vnuk. Odločitev o tem, ali bo Andrej Brodnik člansko ekipo HK SŽ Olimpija vodil tudi v prihodnje ali pa se bomo v klubu odločili za spremembo vodenja, bo znana v torek po sestanku strokovnega vodstva kluba.

Ljubljančani so na sobotnem derbiju v Podmežakli bili povsem razglašeni in izgubili s kar 2:7. Če bo Andrej Brodnik res zapustil klop zmajev, so med kandidati za trenerski stolček Matej Hočevar in trenerji iz mlajših selekcij (Ildar Rahmatulin in Jure Vnuk).

Na zaostali tekmi so mladi Salzburžani že drugič letos premagali Olimpijo. Avstrijci so slavili s 4:1, razmerje v strelih na gol pa je bilo 39:23 za gostitelje. Edini zadetek za Olimpijo je v 51. minuti dosegel Gal Koren.

Alpska liga:
SALZBURG MLADI – SŽ OLIMPIJA
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)