Neymar težje poškodovan! Pavza dolga približno 2 meseca

Gonzalo Arroyo Moreno, Getty Images Sport

Čeprav so včeraj krožile informacije, da Neymar ni težje poškodovan, so sedaj s kluba sporočili, da je Brazilec utrpel več kot samo zvinj gležnja in bo manjkal na povratni tekmi proti Real Madridu v Ligi prvakov.

Brazilec Neymar se je na derbiju francoske lige z Marseillom težje poškodoval in moral predčasno zapustiti zelenico. S kluba so sporočili, da pri prvemu zvezdniku ne gre samo za zvinj gležnja kot je sprva kazalo ampak tudi za počeno kost nad mezincem v desnem stopalu, sedaj ga čaka operacija.

Zvezdnik francoskega velikana bo po prvih podatkih moral počival približno dva meseca, kar pomeni, da bo izpustil povratno tekmo v ligi prvakov z Real Madridom, ki je na sporedu že prihodnji teden. Vse skupaj bo tako PSG-ju samo še otežilo delo, pri osvojitvi prvega naslova v tem tekmovanju.

Nekateri se celo sprašujejo ali je morda za Neymarja letošnja sezona že končana. Denimo ob podobni poškodbi je Grabriel Jesus počival 10 tednov. Mladi talentirani nogometaš pa se bo želel čim hitreje rehabilitirati, saj je poleti na sporedu SP v nogometu, ki ga z Brazilijo nikakor ne želi zamuditi, saj s soigralci veljajo za enega izmed glavnih favoritov na prvenstvu.