Balotelli: Nisem Ronaldo ali Messi, prej kot Neymar

Uncategorized 31. Mar 201813:20 > 13:39
Paolo Bruno, Getty Images Sport

Italijanski napadalec Mario Balotelli vedno znova pritegne pozornost z zanimivimi izjavami in potezami in tako je bilo tudi tokrat.

Italijanski podli deček nogometa in napadalec Nice v francoskem prvenstvu Mario Balotelli je tekom svoje kariere doživel ogromno vzponov in padcev, čeprav je bilo slednjih več in tudi zdaj se zdi, da je njegova avantura v Franciji že pri koncu. 

Balotelli je v intervjuju za italijansko Gazzetto dello Sport govoril o svoji karieri, o reprezentanci Italije, kot tudi o svojem trenutnem položaju v svetovnem nogometu. Balotellijev agent Mino Raiola pravi, da je njegov varovanec med najbolšimi desetimi nogometaši na svetu in da se njegova cena giblje okoli 100 milijonov evrov. Super Mario stvar vidi malo drugače.  

“Mislim da nihče ni vreden 100 milijonov. V zadnjih letih so številni prestopi dosegli astronomske številke. Mino je želel reči, da če so nekateri kupljeni za takšne vsote, da sem lahko tudi jaz med njimi. Če se bo kdo želel pogovarjati naj ve, da moja pogodba z Nico poteče junija in takrat bom postal prost nogometaš. Če si moram postaviti ceno, bo ta najvišja možna, saj moji zadetki govorijo sami zase. Mislim, da sem med desetimi najboljšimi nogometaši na svetu. Cristiano Ronaldo in Lionel Messi sta na svojem nivoju, jaz pa sem kot Neymar, Antoine Griezmann in Paulo Dybala,” je v svojem slogu dejal Balotelli.