Neymar noče Tuchela, želi trenerja z lovorikami

Uncategorized 11. Apr 201813:31 > 13:32
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Nemški časopis "Sport Bild" poroča, da prvi zvezdnik Paris Saint-Germaina Neymar ni preveč zadovoljen s tem, da bo nemški trener Thomas Tuchel prihodnjo sezono po vsej verjetnosti glavni trener pariškega moštva.

Nemški strokovnjak Thomas Tuchel bo po poročanjih nemških in francoskih medijev po vsej verjetnosti v naslednji sezoni na klopi aktualnega prvaka francoske ligue 1, kjer bo zamenjal Unaija Emeryja, čigar čas v pariškem klubu gre h koncu, razlog pa je hiter izpad PSG-ja iz lige prvakov.  

Sport Bild poroča, da je Tuchel že podpisal dveletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja še za tretjo sezono.

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar pa je izrazil nezadovoljstvo in podvomil, ali lahko PSG pod vodstvom Tuchela izpolni svoj velik cilj in osvoji ligo prvakov.

Poleg tega, španski časopis “Don Balon” poroča, da Brazilec noče na klopi imeti trenerja, ki v svoji vitrini nima nekaj velikih naslovov v nogometnem svetu.  

Tuchelova največja in edina trofeja do zdaj je osvojitev nemškega pokala z Borussio iz Dortmunda v sezoni 2016/2017. Don Balon še poroča, da bi Neymar na klopi PSG-ja najraje videl Antonia Conteja iz Chelseaja, Joseja Mourinha iz Uniteda, Jurgena Kloppa iz Liverpoola ali pa selektorja nemške reprezentance Joachima Löwa.