Calcit pripeljal okrepitvi v obe ekipi

Uncategorized 9. Maj 201810:44 > 10:50
Calcit Volleyball

Štirinajst dni po zaključku domačega prvenstva moška in ženska ekipa Calcit Volleyja že sestavljata ekipo za prihodnjo sezono.

Kot prvi se je aktualnim državnim, pokalnim in srednjeevropskim podprvakom pridružuje štiriindvajsetletni Šentjernejčan Miha Bregar. Dvometraš Bregar, ki je zadnje štiri sezone odigral za novomeško Krko, pred tem pa je bil član GO Volleyja iz Nove Gorice ter Kostanjevice na Krki, bo zaigral na mestu srednjega blokerja. Nekdanji član kadetske in mladinske državne reprezentance je s kamniškim klubom podpisal dveletno pogodbo.

Dveletno pogodbo pa je s Kamničankami podpisala tudi devetnajstletna Nina Kotnik, ki je zadnjo sezono in pol igrala za Formulo Formis. 185 cm visoka sprejemalka se je deset let kalila v Mislinji, sredi sezone 2016/17 pa je prestopila h ekipi iz Rogoze.

Kamniški dres sta po koncu sezone slekla sprejemalec Jure Okroglič, ki bo v prihodnji sezoni zaigral za aktualne slovenske prvake, ter podajalec Radoslaw Gil, ki se po sezoni v prvi slovenski ligi vrača v poljsko Plus ligo.

(vir: okkamnik-klub.si)