Murrayjev nastop v Wimbledonu še vedno pod vprašajem

Uncategorized 9. Maj 201812:40 > 12:50
Bradley Kanaris/Getty Images

Čeprav je ekipa nekdanjega prvega loparja sveta Andyja Murrayja napovedala, da se bo Britanec vrnil na teniška igrišča še pred Wimbledonom, zadnje informacije o okrevanju po operaciji kolka niso najbolj optimistične.

Škotski teniški igralec Andy Murray je sicer še vedno na seznamu igralcev za prihajajoči turnir na travnati podlagi v Queens Clubu v Londonu, saj vodilni možje turnirja še niso dobili informacije da bi Murray odpovedal turnir.  

“Nimamo informacij o njegovem stanju, še vedno je na seznamu igralcev. Turnir v Londonu bo najmočnejši vseh časov, saj je nam obeta, da bo tam zaigralo kar šest tenisačev iz prve deseterice na ATP lestvici, med katerimi so nekdanji zmagovalci in finalisti turnirja. Za zdaj pričakujemo samo, da bo Andy zaigral in pomagal pri promociji turnirja,” je povedal eden izmed organizatorjev turnirja, ki je želel ostati neimenovan. 

Na drugi strani pa nekateri otoški mediji poročajo, da rehabilitacija po poškodbi in operaciji ne potekajo po načrtu in da obstaja velika možnost, da bo Murray turnir v Queens Clubu izpustil, zelo verjetno pa tudi Wimbledon.