Emery: Neymar je utrujen od vseh laži

Uncategorized 15. Maj 20188:57 > 8:57
Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

Trener Paris Saint-Germaina Unai Emery je mnenja, da je njegov nogometaš Neyamr na istem nivoju kot Lionel Messi in Cristiano Ronaldo.

V zadnjih dneh se vedno več piše in govori o želji brazilskega nogometnega zvednika Neymarja, da zapusti Francijo in se vrne v Španijo. Po poročanju španskim medijev se ob morebitnem povratku Neymar naj ne bi vrnil v Barcelono, temveč prestopil v vrste večnega tekmeca, Reala iz Madrida. 

“Bili so trenutki v letošnji sezoni, ko se je vse v zvezi z Neymarjem napihovalo. On ne govori veliko. Rekel nam je, da je utrujen od vseh laži. Ne bom njegov zastopnik, a verjamem, da ostaja v Parizu. To je prava rešitev za klub in nogometaša,” je dejal odhajajoči trener PSG-ja Unai Emery.

Neymar je v moštvo Paris Saint-Germain prišel pred začetkom letošnje sezone za 222 milijonov evrov, v 30 tekmah pa je dosegel 28 zadetkov, preden ga je poškodba oddaljila od nogometnih zelenic. 

“Užival sem v delu z njim. Zadovoljen sem z vsem. On je na nivoju Cristiana Ronalda in Lionela Messija. Poškodba ga je zaustavila, sicer bi dosegel velike stvari in ustvaril neverjetne številke. Verjamem, da bo dosegel svoj maksimum,” je zaključil Emery, ki ga bo na trenerskem stolčku prihodnjo sezono zamenjal Thomas Tuchel

https://twitter.com/SK_Football/status/996287093159555073