Lastnik PSG-ja: Kdo pravi, da bo Neymar odšel?

Getty images/ Gonzalo Arroyo Moreno

Čeprav španski mediji iz dneva v dan pišejo, da je Neymar že obvestil vodstvo PSG-ja, da si želi zapustiti Pariz in se preseliti v Madrid, se Francozi ne predajajo. Še več. Najdražjega nogometaša na svetu želijo zadržati v svojih vrstah.

Med drugim so španski mediji poročali, da se je predsednik Reala Florentino Perez že sestal z zastopnikom Neymarja, Pinijem Zahavijem, dan kasneje pa tudi z odvetnikom zloglasnega Brazilca.

Neymar se je v Pariz preselil pred letom dni za rekordnih 222 milijonov evrov in podpisal pogodbo do leta 2022. Navkljub poročanju španskih medijev, je lasnik PSG-ja Nasser Al-Khelaifi prepričan, da bo Neymar do konca izpolnil svoje obveznosti.

“Kdo pravi, da bo Neymar odšel? Nihče, takšnega ni. On ima pogodbo z nami in zagotovo ostaja pri PSG-ju. Španski mediji delajo za španske klube in proti francoskim. Kar se tiče francoskih medijev, mi ni znano, za koga delajo oni,” je bil oster prvi mož francoskih prvakov.

Spomnimo, da so tudi pri Barceloni pred letom dni ves čas zatrjevali, da Neymar ostaja v Kataloniji, po njegovem odhodu pod Eifflov stolp pa ostali šokirani. Bi se zgodovina lahko ponovila?