Karius z novimi težavami: "Kar pišejo, ni res"

Uncategorized 13. Sep 201820:34 > 20:49
Nathan Stirk, Getty Images Sport

Nemški vratar Loris Karius je v letošnji sezoni iz Liverpoola odšel na posojo k Bešiktašu, a njegove težave z mediji se tukaj niso končale.

Karius je postal center medijske pozornosti po finalu Lige prvakov, v katerem so njegove odločilne napake pomagale Realu do naslova. Po tem je sledil hud pritisk medijev in nemški vratar se je znašel pod lupo ob vsakem naslednjem posredovanju.

Liverpool je v poletnem prestopnem roku na Anfield pripeljal novega vratarja iz Rome, Alissona Beckerja, Kariusa pa so posodili Bešiktašu. Pri carigrajskem klubu je Karius branil  na eni tekmi (remi proti Bursem 1:1), več dela kot na zelenici pa je imel z zanikanjem izjav, ki jih ni bilo.

Angleški mediji so ”citirali” Kariusovo izjavo o tem, kako ga v Carigradu dekleta prosijo za fotografiranje.

“Nisem imel toliko navijačev v Angliji, a moram povedati, da so večinoma to zdaj dekleta. Kjerkoli se znajdem, vse me prosijo, da se fotografiram z njimi,”  naj bi dejal Karius, kar pa je zanikal:

“Odkar sem prišel v Turčijo, nisem imel niti enega intervjuja. Vse novice in citati, ki so objavljeni niso točni. Želim, da to veste,” je zapisal Karius na družbenih omrežjih.