SP v odbojki: Začenja se drugi krog

Uncategorized 6. Okt 201811:14 > 11:30
FIVB

Dekleta, ki se merijo na Svetovnem prvenstvu v odbojki na Japonskem, ponoči začenjajo drugi krog. Čaka nas kar nekaj zanimivih srečanj.

FIVB

Na Svetovnem prvenstvu v odbojki v ženski konkurenci se po dvodnevnem predahu začenja drugi krog. Po prvem, kjer se je 6 ekip znotraj štirih skupin pomerilo med seboj, je izpadlo 8 reprezentanc: Argentina, Kamerun, Kanada, Kuba, Koreja, Trinidad in Tobago, Kenija ter Kazastan.

Nizozemska, Italija, ZDA in Srbija so bile zmagovalke svojih skupin brez poraza. V drugem krogu so ekipe ponovno razdeljene v dve skupini E in F, pomerile pa se bodo s tistimi ekipami znotraj skupine, s katerimi se v prvem krogu še niso. Tako vse reprezentance čakajo 4 tekme drugega kroga.

Zaradi časovne razlike se bodo prve tekme dneva igrale ob 3.40 po srednjeevropskem času, drugi termin tekem je ob 6.25, tretji ob 9.10 in četrti ob 12.20.

Že jutri nas čakajo zanimiva srečanja. V najzgodnejšem terminu se bosta pomerili Nemčija in Brazilija ter Turčija in Rusija, ob 6.25 Srbkinje čakajo Mehičanke, Američanke pa Bolgarke. Ob 9.10 lahko spremljate boj med Nizozemsko in Portorikom ter Italijo in Azerbajdžanom, v zadnjem terminu pa med Japonsko in Dominikansko Republiko ter Kitajsko in Tajsko.

Vse tekme lahko spremljate v živo na kanalih Sportkluba.