Đoković o Ronaldu: Nosil sem barve njegovega Juventusa

Uncategorized 13. Nov 20183:25 > 3:28
Clive Brunskill, Getty Images Sport

Nogometaš Juventusa Cristiano Ronaldo je bil eden izmed zvezdnikov, ki so si v londonski O2 areni ogledali dvoboj zaključnega Mastersa sezone med Novakom Đokovićem in Johnom Isnerjem. Srb je po zmagi nad Američanom razkril, ali je med dvobojem sploh vedel za Ronalda na tribunah.

“Danes sem nosil teniško opremo v barvah njegovega Juventusa. Prepričan sem, da mu je bilo v zadovoljstvo, ko me je videl takšnega,” se je na novinarski konferenci po suvereni zmagi proti Johnu Isnerju pošalil Novak Đoković.

“Lepo je, ko je tako velika nogometna zvezda in športna ikona na tribunah in spremlja teniški dvoboj. Pogosto je prihajal tudi na turnir v Madridu in spremljal Federerja, Rafo ali mene. Cristiano je velik ljubitelj tenisa in to je fantastično,” je dodala številka ena svetovnega tenisa. 

“On je eden največjih svetovnih športnih zvezdnikov v zadnjem desetletju in za naš šport je odlično, da on prihaja na dvoboje. Videl sem, da je prišel z družino. Nisem imel priložnosti, da ga vidim po dvoboju, a upam, da bom ta teden imel čas za druženje z njim.”