"Mbappe (nekoč v Realu in) bo veliko boljši od Ronalda"

Uncategorized 23. Dec 201814:50 > 14:51
Srdjan Stevanovic, Getty Images

Nekdanji tehnični direktor Monaca, Luis Campos najboljšemu mlademu nogometašu na svetu, Kylianu Mbappeju napoveduje bleščečo prihodnost in odhod v Real.

“Kylian je predstavnik napadalnega in lepega nogometa, ki ga želimo gledati vsi – mislim, da bo nosil dres Real Madrida, saj je to klub po njegovi meri, tja želijo oditi vsi veliki,” meni Campos, ki je bil v Monacu zaposlen v tistih dneh, ko je Francoz še brcal za klub iz kneževine. Trenutno delo opravlja pri Lilleu.

Mbappe je v tekoči sezoni za PSG zbral 15 golov. “Ko pomislim na prihodnost, se vidim, kako na Santiago Bernabeu uživam v spektaklu, v glavni vlogi pa je Mbappe. Že sedaj je bolj odločen od Neymarja in če upoštevmao njegovo starost (20), bo veliko bolji od Cristiana Ronalda. Napovedujem, da bo večkratni osvajalec Zlate žoge,” meni Campos.

Campos je bil nekoč skavt Joseja Mourinha, zato je komentiral tudi dogodke, ki se tičejo Portugalca. Dejal je, da je razočaran nad odpustitivjo nekdanjega sodelavca in dodal: “Vidim ga, kot idealnega človeka za Real Madrid, morda se bo tja nekoč še vrnil, saj je ne glede na nedavne dogodke velik trener.”