VIDEO: Tepel ga je, nato ga je Neymar ponižal

Francesco Pecoraro, Getty Images Sport

Najboljš nogometaš PSG-ja Neymar v sredo zaradi poškodbe ni končal obračuna francoskega pokala proti Strasbourgu, pod vprašajem je tudi nastop na obračunu osmine finala Lige prvakov proti Manchester Unitedu.

Brazilec je bil pogosto tarča domačih branilcev. Še posebej vztrajen pri klestenju po nogah Neymarja je bil Moataz Zemzemi. Tunizijec je Brazilcu povzročala kar nekaj težav, še preden je odšel z igrišča pa mu je vrnil z obrestmi. Neymar je s preigravanjem, ki ga redko vidimo na profesionalnih igriščih, žogo spravil čez Tunizijca, nato pa le za las zgrešil vrata po strelu iz velike oddaljenosti.

Neymar ima svoj stil igre, toda ne sme jokati zaradi tistega, kar dobi na igrišču. On je velik nogometaš, toda mi nismo na igrišču, da se zabavamo z njim. Poskušamo izkoristiti našo najboljšo stran, da bi ubranili barve kluba,” je pojasnil soigralec Zemzemija, Anthony Goncalves.

Dan po tekmi na Parku princev je postalo jasno, da je Neymar obnovil poškodbo stopala, ter da je njegov nastop na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov proti Manchester Unitedu 12. februarja pod velikim vprašajem.