Nadal: "Čudno je, ko Novak izgubi"

Uncategorized 20. Apr 201911:09 > 11:10
Getty Images/Clive Brunskill

Španski tenisač Rafael Nadal je dejal, da mu zmaga nad Argentincem Guidom Pello v četrtfinalu Monte Carla pomeni ogromno.

Drugi tenisač sveta je do polfinala prišel brez izgubljenega niza, proti Argentincu Pelli pana začetku srečanja zaostajal 1:4 in 5:6. Nasprotnik je tudi serviral za prvi niz.

To je bila res naporna tekma. Odločale so malenkosti, na srečo v moj prid. Bilo mi je težko, saj sem izgubil prve tri igre na svoj servis. To se mi v karieri ni skoraj nikoli zgodilo. Vseeno sem našel način, da se rešim iz zagte,” je dejal Rafa nato nekaj besed namenil tudi drugemu včerajšnjemu četrtfinalu:

Novak Đoković v tretjem nizu ni bil na svoji ravni, a za to ima delno zasluge tudi Medvedev, ki je igral zelo dobro in je zasluženo slavil. Vsakič, ko Novak izgubi, je vsem to zelo čudno, glede na to, kakšne uspehe je dosegel in kako dober je. Toda, vsi tenisači smo samo ljudje in normalno je, da imamo kdaj pač slab dan. To je bistvo športa.

Španec je v Monte Carlu naslov osvojil 11-krat, nazadnje lani, za nov finale tega turnirja pa se bo danes okoli 15. ure pomeril proti Fabiu Fogniniju.