Neymar odhaja na Kitajsko!

Uncategorized 23. Jul 201917:07 > 17:10
Clive Rose/Getty Images

Na uradni spletni strani kluba iz Pariza so objavili spisek nogometašev, ki bodo v sklopu priprav na novo sezono odpotovali na Kitajsko. Na seznamu tudi Neymar.

Brazilski reprezentant je na začetek priprav prišel nekoliko kasneje kot je bilo predvideno. Zaradi tega je bil tudi kaznovan in je moral plačati 350.000 evrov. Odhod na Kitajsko skupaj z ekipo pa kljub temu vendarle še ne pomeni, da bo ostal v Parizu. 

Neymar je sicer odgovornim v klubu že dejal, da želi zapustiti PSG. Toda zelo malo je klubov, ki bi lahko zadovoljile finančne zahteve Brazilca. 

Zanimanje za Neymarja so sicer bodja pokazali pri Real Madridu ter Juventusu, govori pa se tudi o tem, da naj bi se eden najboljših nogometašev na svetu vrnil v Barcelono iz katere je odšel pred dvema letoma in sicer prav v Pariz.

Real je za Brazilca bojda ponudil 90 milijonov evrov ter v paket dodal Valižana Garetha Balea. Juventus pa je pripravljen prav tako plačati precej bajno vsoto zraven v paket pa dodati še Blaisa Matuidija in Paula Dybalo

Neymar sicer še vedno okreva po poškodbi toda pričakuje se, da bo kmalu pripravljen za največje napore. 

Trener PSGja Thomas Tuchel je poleg Neymara na turnejo po Kitajski odpeljal še 32 nogometašev.