Ob 19.30 v živo na SK 1: Nekdanji prvak v zagrebškem brlogu

Uncategorized 26. Nov 20139:48 > 9:48

Zagreb – Hokejiste Medveščaka nocoj ob 19.30 čaka nova preizkušnja v ligi KHL. V Ledeno dvorano Doma športova prihaja Salavat Julajev, nekdanji zmagovalec lige KHL. Ekskluzivni prenos srečanja na SK 1.

Zagrebški medvedi ne poznajo počitka. Po zmagi proti Metalurgu in Traktorju nocoj v Zagreb prihaja Salavat Julajev, ekipa, proti kateri je Medveščak vpisal sploh prvo gostujočo zmago v ligi KHL.

Ekipa iz Ufe se lahko pohvali s četrtim najučinkovitejšim napadom v celotni ligi. Do današanje tekme so dosegli kar 88 zadetkov, kar je v povprečju dobre tri zadetke na srečanje. Brez dvoma bodo morali medvedi v obrambi odigrati disciplinirano in brez nepotrebnih napak, v napadu pa izkoristiti vsako ponujeno priložnost.

S Salavatom nas čaka tesna tekma. So boljša ekipa, kot morda mislimo. V tekmo bodo krenili zelo borbeno, glede na to, da so zadnjič izgubili, na nas pa je, da odigramo podobno kot smo igrali pri njih. Moramo izničiti napake, se držati čim dlje od klopi za izključene igralce, podporo naših navijačev, njihovo fantastično navijanje, pa pretvoriti v našo prednost,” pred tekmo napoveduje Charles Linglet.

Po obračun z nekdanjimi prvaki Medveščak doma čaka še tekma proti Sibiru, nato pa jih čaka nova ruska turneja.

Liga KHL, ob 19.30 v živo na SK 1:

Medveščak – Salavat Julajev

Author: Ž. Š., Foto: Igor Šoban, Medveščak FB