Zaha tarča PSG-ja. Bo zamenjal Neymarja?

Jan Kruger/Getty Images

Wilfired Zaha je že izrazil željo, da bi zapustil Crystal Palace. Za prestop v Arsenal ali Everton ni dobil zelene luči, a ko PSG postane "tanek" na poziciji, na kateri igra napadalec iz Slonokoščene obale, bi se lahko marsikaj spremenilo.

Do konca prestopnega roka v Španiji sta ostala še dva tedna, dva največja kluba iz Pirenejev, Real in Barcelona, pa se še naprej trudita v svoje vrste pripeljati Neymarja. Brazilec bi hitro lahko zapustil PSG, v kolikor bi se Parižani končno dogovorili z enim od dveh španskih gigantov, vendar je veliko večja težava njegova zamenjava. PSG je poskušal dobiti nogometaša primernih kvalitete ravno iz Barce ali Reala v prestopnem paketu, vendar se jim to ni izšlo.

Po težavah Edinsona Cavanija in Kyliana Mbappeja s poškodami se odpira možnost, da bi bogati klub iz Pariza v svoje vrste zvabil Wilfireda Zahaja. Slednji ni dobil zelene luči za odhod v Arsenal ali Evertonu ob zaključku prestopnega roka v Angliji, brez dvoma pa bi finančno močna ponudba iz PSG-ja lahko prepričala Roya Hodgsona, da se odpoved Zahaju.

Odlični napadalec je bil minulo sezono eden od najboljših igralcev Crystal Palaca, saj je na 34 obračunih v Premier ligi dosegel deset zadetkov. Letos je zaigral na vse treh obračunih, vendar je po izrazu njegovega obraza in govorici telesa hitro vidno, da je vse prej kot zadovoljen, ker še vedno brani barve kluba iz Selhurst Parka.