Tudi Italijanke predobre za naše odbojkarice

Uncategorized 27. Avg 201920:30 > 20:37
OZS

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je danes odigrala svojo četrto tekmo na EP in doživela še tretji poraz. Tokrat so bile s 3:0 v nizih boljše svetovne podprvakinje Italijanke.

Po nedeljski prvi zmagi Slovenije na EP je bila tokrat naloga za našo reprezentanco vse prej kot lahka. Nasproti jim je namreč stala reprezentanca Italije, ki je danes prišla še do četrte zmage na prvenstvu. Slovenke so na koncu padle s 27:25, 25:8, 25:17.

Slovenke so odlično igrale v prvem nizu, kjer so bile večji del le tega tudi v prednosti. Pri rezultatu 24:22 so imele na voljo tudi dve zaključni žogi vedar jo nisu izkoristili. Italijanke so s svojo kvaliteto izenačile in tudi dobile prvi niz s 27:25.

Preostanek srečanja je bil za naše sosedinje le še formalnost, saj so Slovenke povsem padle v nadaljevanju srečanja. Drugi niz so izgubile s 25:8. V tretjem pa so bile slabše s 25:17.

Jutri Slovenijo čaka najpomembnejša tekma v boju za napredovanje iz skupinskega dela. Ob 20. uri se bo naše odbojkarice pomerile z Ukrajino.