Sportklub 1. odbojkarska liga se predstavi!

Uncategorized 10. Dec 201915:06 > 15:23
Sportklub Slovenija

Televizija Sportklub je pred novim izzivom! Do leta 2023 boste lahko slovensko odbojkarsko smetano v moški in ženski konkurenci spremljali ekskluzivno na naših programih.

Sportklub Slovenija

V novih prostorih Odbojkarske zveze Slovenije se je danes začelo novo poglavje slovenske odbojke, ki je na naših prostorih vedno bolj razvita, zanimanje zanjo pa iz leta v leto narašča, skupaj z uspehi slovenskih reprezentanc.

Sportklub in OZS z novim letom vstopata v posebno poglavje in z roko v roki pišeta zgodbo slovenske klubske odbojke v moški in ženski konkurenci. Sportklub bo do konca sezone 2022/2023 skrbel za medijsko izpostavljenost slovenske klubske odbojke in v vaše domove redno prinašal prenose elitnih klubov na našem področju.

Metod Ropret, predsednik OZS: “Za nami je izjemno intenzivno, a zelo uspešno leto. Preko celega leta se je kot ključna aktivnost vlekla organizacija EuroVolleyja. Challenge Cup je bil poleg tega velik preizkus, a zelo dobro umeščen. Igralsko smo na nivoju, da lahko igramo z vsako reprezentanco. To je bilo za nas prelomno leto, ki ga bo težko ponoviti, Evropsko prvenstvo se je izteklo izjemno, hitro pa bi bilo lahko drugače. To je bilo Evropsko prvenstvo vseh, ne samo naših fantov, ampak vseh, ki ste spremljali reprezentanco in hodili na tribune v Stožice.”

Ker se šport hitro razvija naprej, je treba z zanosom gledati naprej: ” Vedno moramo biti ambiciozni, organizacijsko in igralsko, čeprav se turi v odbojki zdaj pojavljajo tako velike številke, da bomo kmalu težko držali korak z ostalimi za organizacijo velikega prvenstva,” je še dodal Ropret.

Sportklub Slovenija

Generalni sekretar OZS, Gregor Humerca se je dotaknil sodelovanja s Sportklubom: “Tudi na področju nadgradnje domačega prvenstva smo aktivni. Največja pridobitev za naše prvenstvo, pa je to, da se bo prva liga redno pojavljala na televiziji.”

Marko Simeunovič, direktor Sportklub Slovenija: “Ponosni smo, da se nismo začeli pojavljati samo ob uspehih. Sodelujemo od leta 2015, Sportklub je bil kot televizija vedno prisoten. Veselimo se, da širši javnosti predstavimo moč domače lige. Sodelovanje imamo sklenjeno do leta 2023.”

“Izjemno cenimo in spoštujemo, da ste se odločili, da med velikim naborom tekem, na vaš program umestite tudi slovensko odbojko. Vedno smo zasledovali dobre zgodbe in rezultate. S tem podpisom pogodbe se za naše državno prvenstvo bistveno poveča izpostavljenost in vem, da bodo vsi navdušeni nad tem dejstvom,” je še dodal predsednik Ropret.