Wanda: Ni nujno, da bo Icardi ostal igralec PSG-ja

Uncategorized 8. Jan 20209:35 > 9:35
Emilio Andreoli/Getty Images

Wanda Nara, soproga in zastopnica napadalca Maura Icardija, pravi, da ni nujno, da bo argentinski nogometaš tudi po tej sezoni ostal član Paris Saint-Germaina, kjer je na posoji.

Mauro Icardi je tekom lanskega poletnega prestopnega roka iz vrst Interja v Paris Saint-Germain prišel kot posojen igralec, do danes pa je za francoskega nogometnega velikana na 18 tekmah dosegel 14 zadetkov. Mediji blizu kluba že dlje časa poročajo, da bo PSG po koncu sezone odkupil njegovo pogodbo in ga za stalno pripeljal v klub .

Povezano

“Mauro je tisti, ki bo sprejel odločitev, a nič ni dorečeno. Bomo videli,” je dejal soproga argentinskega napadalca Wanda Nara.  

“V Franciji se počuti dobro in srečna sem zanj. Spoznala sva številne prijatelje. Jasno je, da situacija ni idealna, saj moram pogosto potovati in sem razpeta med Parizom, Rimom in Milanom, a jaz to zmorem,” je še dodala.

Aktualni francoski prvak je odločen, da od Interja za 70 milijonov evrov odkupi pogodbo težavnega Argentinca, Kot poročajo francoski mediji, bo PSG pskušal že v zimskem prestopnem roku poskrbeti, da bo Icardi postal polnopravni član ekipe.