Veselinović: Znova smo dokazali, da smo "nora" družina

FK Čukarički

Trener Čukaričkega Aleksandar Veselinović se je v sredo s svojo ekipo razveselil uvrstitve v polfinale srbskega pokala. Čukarički v tej sezoni navdušuje s krasno igro, Veselinović pa je zelo zadovoljen z reakcijo svoje mlade ekipe, ki se ni predala niti ob zaostanku z 0:2.

Čukarički je na Banovom Brdu v Beogradu po velikem preobratu s 3:2 premagal Radnički iz Niša. Junak tekme je bil s hat-trickom Slobodan Tedić.

Še enkrat smo dokazali, da smo nora družina in da ima naša ekipa neverjetno energijo. V prvi postavi smo imeli osem zares mladih igralcev in prišli do sijajnega uspeha. Super tekma. Vsa čast mojim igralcem, čestitati pa želim tudi Radničkemu, ki se je odlično boril. Zelo lepo bi bilo, če bi v srbskem nogometu videli več podobnih tekem. Menim, da smo zasluženi zmagali in da smo bili večji del tekme boljši nasprotnik,” je po tekmi razlagal Veselinović in dodal:

Dobro smo odprli tekmo in imeli pri izidu 0:0 zares lepo priložnost. Nato smo popustili in na nedopusten način prejeli dva hitra gola. S tem ne želim diskreditirati kvalitete Radničkega. Po zaostanku smo se hitro dvignili in zaigrali kot znamo ter prišli do preobrata. Zdaj smo med štirimi najboljšimi ekipami v Pokalo Srbije, kar nam zaradi skrajšane sezone v ligi ne bo uspelo. Vendar tu je naša priložnost. Kar se tiče Tedića, ni potrebno izgubljati besed. Govorimo o velikem talentu, sam ba danes ne želim govoriti o posameznikih. Bili smo prava ekipa in to je zmaga celotnega moštva.

V polfinale Pokala Srbije so se uvrstili Crvena zvezda, Partizan, Čukarički in Vojvodina. Pare bo določil žreb.