Ob 18:00 na SK 3: Mariborčanke v lov na Galatasaray

Uncategorized 22. Feb 201720:42 > 20:49
Nova KBM Branik Facebook

Odbojkarice Nove KBM Branik danes čaka zahtevna evropska preizkušnja proti tekmicam iz Carigrada. V mariborsko dvorano Lukna prihaja Galatasaray. Obračun od 18:00 naprej ob komentarju Borisa Detička spremljajte v živo na SK 3.

https://youtube.com/watch?v=DYEaCoWwElw

Odbojkarice Nove KBM Branika so na prvi tekmi osmine finala pokala CEV v Turčiji, kljub dobri predstavi, klonile s 3:0 (23,19,15). Mariborčanke povratno srečanje čaka danes, ko bodo poskusile presenetiti favorizirane Turkinje in se uvrstiti v nadaljnje tekmovanje.

Iz Turčije se nismo vrnili z ugodnim rezultatom, a puške še nismo vrgli v koruzo in se bomo velikanu zoperstavili. V klubu smo zadovoljni s pripravami, na tekmi pričakujemo dober obisk” je pred tekmo povedal direktor kluba, Mitja Koželj.

Dopolnila ga je igralka Nika Blagne: “Tekme se veselimo. Že občutki po tekmi v Turčiji so bili dobri, ker je to odbojka na neki posebni ravni. Upam, da bomo predstavile svojo najboljšo igro in bo kanček sreče na naši strani. Lahko osvojimo niz, dva, morda celo tri, ali pa celo celo napredujemo.

Srečanje si od 18:00 naprej oglejte na programu Sportklubu 3.