Jezni Neymar: Žal mi je samo, ker nisem rasista udaril

Uncategorized 14. Sep 20200:18 > 0:18
David Ramos/Getty Images

Prvi zvezdnik PSG-ja Neymar je po vročem derbiju proti Marseillu dejal, da mu je žal samo to, ker igralca Marseilla Alvara ni udaril v obraz po velikem incidentu, ki se je zgodil v sedmi minuti sodnikovega podaljška.

Neymar je dobil rdeči karton, ker ja Alvara udaril po glavi. Brazilec je na poti do slačilnice dejal, da je nasprotnika napadal zaradi žalitev na rasni osoniv. Kmalu se je oglasil tudi na družabnih omrežjih. “Obžalujem samo to, ker s*****e nisem udaril v obraz,” je zapisal jezni Brazilec.

“Lahko je VAR pokazal mojo agresijo. Rad bi, da posnetek pokaže, kako me je rasist označil za opičjega k*******a sina. To bi rad, da vidi. Mene kaznujete. Kaj pa je z njim?”

V 97. minuti sta bila zaradi nešportnega obnašanja izključena Kurzawa na strani PSG-ja in Amavi na strani Marseilla. Tik za tem, sta drugi rumeni karton zaradi prerekanja prejela Argentinca Paredes na strani Parižanov in Benedetto na strani gostujoče ekipe. Izključitvi ni ubežal niti prvi zvezdnik aktualnih francoskih prvakov Neymar, ki je v 99. minuti videl rdeče po prepiru z Brisardom.

Marseille je slavil z 1:0.

https://twitter.com/Matt_CAFC/status/1305255624381530120