Ob 17.30 v živo na SK 1: Medvedji spektakel iz Arene

Uncategorized 27. Dec 201310:45 > 10:45

Ljubljana – Hokejisti Medveščaka s tekmo proti Dinamu iz Moskve odpirajo Pan Arena Ice Fever v veličastni zagrebški Areni. Prvo od petih tekem v Areni si danes ob 17.30 oglejte ekskluzivno na SK 1.

Zagreb je ponovno zajela hokejska mrzlica. Tako imenovana Pan Arena Ice Fever je tik pred vrati. Medveščak prva tekma čaka nocoj, ko v Areno prihajajo aktualni prvaki iz Dinama iz Moskve. “Dinamo je verjetno najboljša ekipa. Želimo jim vrniti za tisti poraz v zadnji minuti. Na to ne gledamo kot na maščevanje, toda tokrat smo mi na vrsti, da zmagamo,” je dejal napadalec medvedov Michael Ryan.

Zagrebčani so že preizkusili led v Areni. Marsikateri igralec pa bodo sploh prvič zaigral pred več kot 15 tisoč navdušenimi gledalci. “Tako sem vznemirjen, ko sem ugotovil, da bomo igrali tukaj, na tem mestu pred 15 tisoč gledalci. Gledal sem nekatere posnetke minulih sezon, igralci, ki so že igrali v Areni, so nam prav tako veliko govorili o tem. To bo zelo ‘cool’ izkušnja,” je še dodal Ryan, ki verjame, da se bodo medvedi uspeli prebiti v končnico.

To bodo tekme podobne tistim v ligi NHL, tudi dvorana je impresivna kot nekatere v Severni Ameriki. Verjamem, da bo tudi navijanje v rangu najboljšega v ligi NHL. Kot navijanje na tekmah Chicago Blackhawks, če ne še bolje,” je še dodal Ryan in vse skupaj povabil v zagrebško Areno.

Delček vzdušja iz hrvaške prestolnice boste lahko doživeli tudi vi. S prenosom na SK 1 začenjamo ob 17.30.

Liga KHL, ob 17.30 v živo na SK 1:

Medveščak – Dinamo Moskva

Author: Ž. Š., Foto: Igor Šoban, Medveščak FB