Je šla legenda Liverpoola predaleč? Voditeljica v šoku (VIDEO)

Evropa 13. Mar 202412:00 0 komentarjev
Kate Abdo
Foto: Profimedia

Nekdanji nogometaš Liverpoola Jamie Carragher, ki zdaj opravlja delo strokovnega komentatorja, je v studiu CBS med tekmo med Arsenalom in Portom, s šalo, ki je bila bolj ali manj smešna le njemu, v nelagoden položaj spravil povezovalko studia na CBS Sport Kate Abdo.

Znana britanska voditeljica Kate Abdo je tradicionalna povezovala studio na CBS Sports, družbo pa so ji med povratno tekmo lige prvakov med Arsenalom in Portom delali legenda topničarjev Thierry Henry, nekdanji branilec Man Cityja Micah Richards in legendarni branilec Liverpoola, ki nikoli ni osvojil angleškega naslova, Jamie Carragher.

V sproščenem pogovoru starih znancev sicer nikoli ne manjka smeha in medsebojnega zbadanja, a Carragher je šel tokrat malce predaleč. Kaj je storil? Legenda Liverpoola, ki je je med samim obračunom nosil dres Arsenala, in od voditeljice zahteval, da ga posnema.

Abdo ga je zavrnila. “Jaz sem zvesta,” se je zasmejala. “Komu?” jo je vprašal. “Manchester Unitedu,” mu je odvrnila, nato pa je Anglež izustil, kar ni pričakoval nihče.

“Maliku pa nisi,” je voditeljico ‘špiknil’ Carragher. Henry in Richards sta obnemela, brez besed pa je šokirana ostala tudi 42-letna voditeljica iz Manchestra, ki prijateljuje z nekdanjim boksarjem Malikom Scottom. Sta tudi zaročena.

Gledalci želijo njegovo glavo

Angležu se je namig, da ni zvesta svojemu partnerju, zdela tako posrečena, da se je krohotal od smeha, tako kot Britanka pa niso mogli verjeti svojim očem in ušesom gledalci pred malimi zasloni.

“Le kaj je razmišljal,” se oglasil eden izmed komentatorjev na družbenem omrežju X. “Ne samo zaradi Kate Abdo, ampak zaradi vseh žensk, ki gledajo oddajo, upam, da bo CBS odpustil Carragherja,” pa je zapisal drugi. Po njegovi razrešitvi z mesta kličejo tudi drugi.

“Uf, tole je bilo nerodno. Pripomba ni bila niti malo smešna, sočustvujem s Kate in njenim zaročencem.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!