Je to najslabše izvedena panenka vseh časov? (VIDEO)

Ligue 1 7. Jan 202416:39 1 komentar
Foto: Guliverimage

O zmagovalcu 3. kroga francoskega pokala med četrtoligašem Les Herbiersom in tretjeligašem Chateaurouxom so odločale enajstmetrovke, ena pa je bila izvedena tako slabo, da lahko brez težav kandidira za naziv najslabše izvedene panenke v zgodovini nogometa.

Vezist Chateaurouxa Antoine Mille, sicer strelec prvega zadetka za goste in vodstvo z 1:0, po rednem delu je bilo 2:2, je odgovornost prevzel tudi v loteriji, ki je odločala o tem, kdo se bo uvrstila v 4. krog francoskega pokala, a njegov poskus, ki bi lahko bil že odločilni za napredovanje, je izvedel tako slabo, da se mu dan kasneje smeji ves svet.

Mille je neustrašno poskušal z atraktivno panenko, a vratar Teo Hamelin je njegovo namero prebral in žogo brez težav ujel. K sreči neumnost Milleja na koncu njegove ekipe ni stala napredovanja, saj je popravi izpit uspešno izvedel Geoffray Durbant.

Skušal je biti kralj, izpadlo pa je nekoliko drugače:

V Mariboru še vedno sanjajo panenko Tolića

Ob slabo izvedeni panenki se nam misli hitro preselijo na pokalni večni derbi med Olimpijo in Mariborom, ko je nekaj podobnega kot Mille naredil Marko Tolić. Tako kot Hamelin je poskus panenke Hrvata brez težav ujel tudi vratar zmajev Matevž Vidovšek.

Zgrešena panenka Tolića:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje