Bizaren spodrsljaj ameriške novinarke v Salt Lake Cityju

Košarka 25. Sep 202118:55 > 20:25 0 komentarjev
FOTO: Zajem zaslona.

Novinarka lokalne televizije KUTV je na ulicah Salt Lake Cityja opravljala anketo pred začetkom nove sezone košarkarske lige NBA in naletela na enega glavnih zvezdnikov tamkajšnjega Utah Jazz Jordana Clarksona, ki pa ga ni prepoznala. Nastal je bizaren posnetek, ki je hitro postal spletna senzacija.

”Ste v prejšnji sezoni obiskovali tekme Utah Jazz?” je novinarka KUTV Hayley Crombleholme vprašala zvezdnika moštva Utaha, ki ga očitno ni prepoznala.

”Da, na veliko tekmah sem bil,” je povsem mirno odgovoril Jordan Clarkson, potem pa še natančno črkoval svoje ime, da bi ga lahko novinarka uporabila v prispevku, ki ga je pripravljala.

Pozneje je seveda ugotovila, s kom je govorila, in se na spletu tudi znala pošaliti na svoj račun. ”Sem zgolj srednje (okej, zelo) osramočena,” je zapisala na Twitterju.

Clarkson, 29-letni košarkar s Floride, je sicer veteran lige NBA. Pred njim osma sezona v najmočnejši košarkarski ligi, član Utaha pa je že dve sezoni.

Jordan Clarkson je bil v prejšnji sezoni izbran za najboljšega šestega igralca lige NBA. FOTO: Guliverimages.

Prav v zadnji sezoni, v kateri se je Utah prebil do polfinala končnice vzhodne konference lige, je igral najbolje v svoji karieri.

Sezono je končal s povprečjem 18,4 točke, 4 skokov in 2,5 asistence na tekmo ter bil izbran za najboljšega šestega košarkarja lige NBA.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!