Edo Murić: Zdaj ves svet ve, kaj je Slovenija v košarki

Košarka 8. Avg 202118:47 > 20:10 0 komentarjev

Nad množico, ki je košarkarje pričakala na letališču Jožeta Pučnika, je bil navdušen tudi Edo Murić. "Po tem, kar vidimo tukaj, nam je še bolj žal, da nam ni uspelo osvojiti eno od medalj. Že zdaj je prava norija, kaj bi šele bilo."

“Bili smo stran od vsega. Poslušal smo, da nas ljudje podpirajo, a da je takole … Vstajali so ponoči, bedeli celo noč. Vemo, da to ni enostavno zaradi služb in vseh obveznosti, ki jih imajo ljudje. Vsa čast vsem. Ponosni smo lahko na vse, kar smo storili. Tudi četrto mesto je fenomenalno,” je nadaljeval Murić.

Kapetan Slovenije, Edo Murić:

Pokazali so se celotnemu svetu

Košarkarji so v Tokiu pokazali, da se v Sloveniji igra odlična košarka. “Čeprav smo si vsi po tiho želeli kolajne, nam je uspelo svetu pokazati, kaj je Slovenija v košarki. Lahko smo res ponosni. Pohvale prihajajo s celotnega sveta,” je dejal slovenski kapetan.

Še vedno so zelo mlada ekipe, ki ima pred sabo še vrsto let igranja. “Smo mlada ekipa, pred nami je še kar nekaj let igranja. Če bomo nadaljevali v tem slogu lahko še marsikaj dosežemo. S takimi navijači vsekakor,” je še sklenil Murić.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!