Vzhajajoči zvezdi lige NBA poskrbeli za salve smeha

Košarka 19. Feb. 20227:40
Delite:
Foto: AP Photo/Ron Schwane via Guliver

Petek je za konec tedna, namenjen tekmi zvezd v ligi NBA, tradicionalno pripade košarkarjem, ki najbolj obetajo. Nič drugače ni letos, a bolj kot atraktivne poteze odmeva nespretnost dveh mladih upov iz Toronta in Philadelphie.

Tekma vzhajajočih zvezd je leto potekala po novem formatu, šlo je namreč bolj za turnir, saj so 28 najperspektivnejših posameznikov z zadnjih dveh naborov razdelili v štiri moštva po sedem. Slavila je ekipa Ricka Barryja, ki je imel v kadru sedmerico: Cade Cunningham (MVP tekme), Dyson Daniels, Evan Mobley, Isaac Okoro, Alperen Sengun, Jae’Sean Tate in Franz Wagner.

A bolj kot finale vzhajajočih zvezd je odmeval poseben izziv, v katerem so se košarkarji, razdeljeni v ekipe po dva, pomerili v metih s posebno določenih mest.

Za salve smeha sta poskrbela Scottie Barnes in Tyrese Maxey, ki sta ne enkrat, ne dvakrat, temveč kar šestkrat zapored zgrešila z najbližjega položaja, postavljenega sredi rakete. Morda vam bo po ogledu posnetka zdaj manj nerodno, ko boste podobne “zicerje” zgrešili na rekreaciji s prijatelji.

Komentari

Vaš komentar