Kraljica strelk prerešetala tudi vodilne (VIDEO)

Nogomet 13. Maj 202421:21 0 komentarjev

Derbi med ekipama Olimpija in Mura Nona je končal 23. krog 1. ženske nogometne lige Triglav Zdravje. Drugouvrščene Ljubljančanke so novim in starim prvakinjam zadale sploh prvi poraz v sezoni in zmagale s 4:0.

Junakinja Olimpijine zmage proti Muri je bila Sara Makovec, ki je dosegla tri zadetke in podala tudi za končnih 4:0. S tem se je utrdila na prvem mestu med strelkami s 34 zadetki. Druga je njena že dolgo poškodovana soigralka Ana Milović z 28, tretja pa je Noelle Vilčnik iz Mure s 24.

Pred tem sta se v soboto v skupini za prvaka merila Ljubljana in Radomlje ter igrala 1:1. V spodnjem delu lestvice je v nedeljo Primorje s 4:0 v gosteh odpravilo zadnjeuvrščeni Gažon, dva gola je prispevala Nika Čefarin, Krim pa je s 3:1 premagal Cerklje, Neža Trošt je zadela dvakrat.

Do konca sezone so še tri tekme. Drava in Primorje bosta 19. maja igrala še zaostalo tekmo 21. kroga, na isti datum bo v okrnjenem 24. krogu še obračun Radomlje – Olimpija, medtem ko se bosta Mura Nona in Ljubljana merili dva dni pred tem.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!